Wij hopen van harte dat u tevreden bent met uw bestelling. Als u dat om een of andere reden niet bent, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen de door Arto Edelsmeden geleverde product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen*. 

*Omdat Arto Edelsmeden alle sieraden met de hand voor u maakt op bestelling is het voor sommige artikelen niet mogelijk ze te retourneren. Uitgezonderd van ons retourbeleid zijn de volgende sieraden: gouden sieraden, oorbellen (vanuit hygiene oogpunt) en alle sieraden voorzien van een gravering. Deze sieraden worden persoonlijk voor u gemaakt. 

Retourneren 

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Vul het retourformulier in en leg deze in de verpakking. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht. 

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt. 

Retourformulier 

Wilt u het retourformulier van ons ontvangen? Stuur dan een mail met uw naam en bestelnummer naar: info@arto-edelsmeden.nl en wij zorgen er voor dat u z.s.m. het retourformulier van ons ontvangt. 

Terugbetaling bedrag.

Arto Edelsmeden kan alleen een terugbetaling garanderen wanneer de geretourneerde artikelen in perfecte staat zijn, onbeschadigd én ongedragen.

Het bedrag zal binnen 14 dagen terugbetaald worden op de rekening van uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat we het bedrag alleen kunnen terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen. 

Wanneer u de door Arto Edelsmeden geleverde artikelen niet binnen 14 dagen heeft terug gezonden, gelden de zaken als geaccepteerd. 

Wij bieden helaas slechts terugbetaling aan. Wilt u een artikel ruilen dan raden we u aan om het ongewenste artikel retour te zenden en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het juiste artikel of de juiste maat die u wenst.