Workshop: hanger maken

Tijdens onze ochtend- of middagworkshop edelsmeden maak je in 3,5 uur onder begeleiding van een ervaren edelsmid een prachtige zilveren of gouden hanger. Een uniek aandenken aan een bijzonder dagje uit!

vanaf €89,- p.p.

Workshop_zilveren_hanger_maken-1

Diverse ontwerpmogelijkheden

Het maken van een hanger is een leuke uitdaging voor creatievelingen of voor deelnemers die al eens een ring bij ons gemaakt hebben en nu gaan voor een bijpassend sieraad.

Workshop_zilveren_hanger_maken-2

Technieken

Net als bij het maken van een ring, komen er bij het maken van een zilveren hanger ook diverse technieken aan bod. Zo leer je hoe je het zilver en goud zaagt, vijlt, schuurt, soldeert, smeedt en polijst.

Workshop_zilveren_hanger_maken-3

Afwerkingen

De hanger verandert continu. Dat maakt iedere fase weer een nieuwe ontdekking. De afwerkingsfase is misschien wel de leukste. Hiermee geef je hem zijn eigen, unieke uitstraling. Je kunt kiezen uit vier verschillende afwerkingen: hoogglans, mat, hamerslag of een combinatie van afwerkingen.

Arto Edelsmeden- Zilveren Vhanger glans strak en modern

Extra’s

Wil jij graag een zirkonia of diamant toevoegen aan je hanger of zou je graag een vingerafdruk in je hanger gelaserd willen hebben? Dat is allemaal mogelijk.
Wij zien dit als een extra toevoeging en is daarom mogelijk tegen meerprijs. 
Deze extra’s zijn vaak niet uit te voeren tijdens workshop waardoor de hanger met de post nagestuurd word. Maar wij beloven je, het is het wachten waard!
Ben jij opzoek naar nét dat beetje meer, die extra toevoeging die het sieraad voor jou uniek maakt? Deel dat idee dan met ons en wij vertellen je graag meer over de kosten en mogelijkheden! 
workshop-zilveren-ring-maken-voorbeeld-hangers

Alvast wat inspiratie opdoen?

Bekijk onze fotogalerij voor een impressie van de hangers die andere deelnemers gemaakt hebben.

Aanmelden

Bekijk onze agenda voor de workshopdata. Je kunt je aanmelden als individu, duo of met een groep. Onze workshops gaan door wanneer er minimaal 4 personen zijn aangemeld.

Tijden en prijs

Ochtendworkshop: 09:00-12:30

Middagworkshop: 13:00-16:30

Prijs: vanaf €89,- p.p.

Workshop_zilveren_hanger_maken-1

Workshops voor groepen

De workshop is ook geschikt als unieke activiteit tijdens een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of familiedag. Je bent niet alleen lekker bezig, maar gaat ook allemaal naar huis met een bijzonder aandenken!