NIEUWS

Laatste update 1 Maart 2022

Yes, we mogen weer!

Na een hele poos gesloten te zijn geweest kunnen we er weer tegenaan, wij staan te trappelen om jou/jullie te ontvangen in ons atelier!
Momenteel is besloten vanuit de overheid dat de 1,5 meter regeling is komen te vervallen, tevens is het niet meer nodig om mondkapjes te dragen en wij vragen niet naar een QR code bij deelname.

De workshop is weer gewoon zoals je die van ons gewend bent, lekker ontspannen en gezellig werken we samen met jou/jullie aan een mooi eindresultaat.

Momenteel kan je onze Stellendag ‘trouw/relatie ringen maken’ alleen boeken voor een ochtend óf een middag i.p.v. een gehele dag.
In overleg kan er een hele dag worden gereserveerd indien dit nodig is om het gewenste model te kunnen maken. Vanaf April 2022 plannen wij onze Stellendag weer in van 10.00 tot 16.00uur.
Wil je graag even overleggen met ons wat de juiste keuze is? Neem dan contact op via mail; info@arto-edelsmeden.nl

Workshops ‘Zelf je zilveren ring/hanger maken’

Na de lockdowns zijn wij weer begonnen met het geven van workshops Edelsmeden. Maar vanwege de 1,5 meter regeling en alle andere maatregelen konden wij tot voor kort alleen kleinschalig uitvoeren.
Nu de maatregelen zijn afgeschaft geven wij de workshops weer op dezelfde wijze als we altijd hebben gedaan. Zonder de QR codes, mondkapjes en 1,5meter afstand.

Beschikbare zitplaatsen
Wij hebben in ons atelier 2 ronde werktafels met aan elk 8 plaatsen.
De 16 beschikbare plaatsen kunnen wij allemaal weer bezetten.
Gemiddeld zijn er in de ochtend 8/10 personen in het atelier aanwezig en in de middag 10/12 personen. Daardoor is er de mogelijkheid om tussen de bezoekers een plaatsje vrij te laten. Zou jij graag iets meer ruimte willen, neem even contact met ons op en we kijken dan graag mee naar de mogelijkheden.
Wij maken er heel graag een gezellige ochtend of middag van met jou/jullie!

Stellendag ‘Trouw/relatieringen maken’
Onze stellendagen zijn momenteel te boeken voor een dagdeel i.p.v. hele dag.
Als jullie er voor kiezen te reserveren voor een ochtend dan starten wij om 09.00uur en eindigt de workshop omstreeks 12.30uur.
Aansluitend kan er een lekkere lunch worden genuttigd bij onze buren, de Gillende Keukenmeiden waar we een tafeltje voor jullie reserveren. (hierover informeren we jullie graag per mail!)

Willen jullie liever de middag komen?
Dan start de middag om 12 uur met een lunch, wij verwachten jullie dan om 13.00uur voor de start van het programma bij ons, we gaan dan tot omstreeks 16.30uur met jullie een set fantastische trouwringen maken!

Wij sturen jullie aan het einde van de dag nog een selectie van foto’s toe die we van jullie hebben gemaakt tijdens de edelsmeden, zo heb je naast de trouw/relatieringen nóg een mooie blijvende herinnering aan deze speciale dag.

Winkel

Onze winkel is geopend op Dinsdag, Donderdag, Vrijdag & Zaterdag van 9 tot 17.00uur. Je kan onze winkel bezoeken zonder afspraak of code.

Maak je liever een personal shopping afspraak, neem dan even contact met ons op via de mail; info@arto-edelsmeden.nl

Uiteraard nemen wij alle veiligheidsregels van het RIVM en de Overheid serieus. Dit betekend dat wij de volgende maatregelen hebben getroffen in ons atelier;

 • Er staat ontsmettingsmiddel op meerdere punten in het atelier, indien je het prettig vindt kan je hier gebruik van maken.
 • Er zijn plastic handschoenen aanwezig, indien u het prettig vindt om deze te dragen dan mag u hier gebruik van maken.
 • Bij het toilet liggen schoonmaak doekjes om na het toiletbezoek het sanitair af te nemen. (of juist voor gebruik als u dat een veilig gevoel geeft)
 • Alle gereedschappen en sieraden die gepast/aangeraakt/gebruikt worden reinigen wij na bezoek aan atelier ruimte. Daarnaast reinigen wij ook met regelmaat het pin apparatuur, het atelier zelf en alle deurknoppen.
 • Wij willen u vragen niet naar het atelier toe te komen wanneer u klachten heeft die passen bij het COVID-19 virus. Voelt u zich niet zo lekker? Meld u zich dan via de mail bij ons af.
 • Als wij zelf klachten hebben die passen bij het COVID-19 virus zijn we helaas genoodzaakt de workshop te annuleren, wij vragen dan om jullie begrip.
 • Wij houden gepaste afstand van jullie maar gezien ons beroep kunnen wij niet ten alle tijden deze afstand bewaren (bijv. bij het opmeten van de ringmaat en het begeleiden met solderen, als u dit niet prettig vindt geef het ons dan aan)

Willen jullie graag bij ons een workshop komen volgen?
Super gezellig! Het volgende is belangrijk om te weten;

 • U kunt zich bij ons alleen aanmelden of met meerdere personen het atelier bezoeken, onze workshops gaan door vanaf 4 deelnemers in totaal. Komt u alleen? Dan sluit u dus aan bij andere deelnemers.
 • inschrijven voor een workshop kan via onze online agenda.
  In totaal laten wij maximaal 16 personen toe per workshop.
 • U dient klacht vrij te zijn, als er COVID-19 klachten zijn op moment (of vlak voor) de workshop afspraak willen wij jullie vragen NIET naar het atelier te komen en thuis te blijven. Uiteraard kan er dan kosteloos verzet worden naar een ander moment. 

Zoals aangegeven houden wij ons aan de adviezen en richtlijnen.
Indien u graag even met ons wilt overleggen hierover vragen wij via de mail of telefonisch contact met ons op te nemen.

We hopen er met jou/jullie een hele gezellige workshop van te maken met een geweldig  eindresultaat. 

Heel graag tot ziens in ons atelier!

Liefs, Mayken en Pernille

Arto Edelsmeden