Bij ons bent u van harte welkom!

Momenteel geven wij vanwege het COVID-19 virus kleinschalige workshops voor maximaal 8 personen per dagdeel.

Een gezellig druk gevuld atelier, volle tafels, contact op korte afstand van elkaar, helaas is dit momenteel niet allemaal mogelijk. We missen jullie ontzettend en hopen dat dit gauw achter de rug is! Maar nu Nederland langzaam weer op gang begint te komen willen we heel graag onze passie weer oppakken en met jullie delen.
Daarom is het vanaf heden weer mogelijk een workshop bij ons in te boeken.

Helaas kunnen wij vanwege de huidige regelgeving nog geen grote groepen ontvangen, wanneer hier verandering in komt lees je het terug op onze website.

Kleinschalige workshops

Vanwege de 1,5 meter regeling kunnen wij momenteel maximaal 8 personen ontvangen voor een workshop.

Vanaf 1 Juli organiseren wij ongeveer 4 volle dagen per week workshops.
U kunt bij ons reserveren via onze online agenda, deze laat met cijfers zien hoeveel beschikbare plaatsen er nog zijn in ons atelier.

Wij hebben plaats voor 8 personen per dagdeel.
Dat betekend dat u zich alleen kunt aanmelden, maar ook is het mogelijk een workshop te volgen met twee of meer personen.
Wij hebben twee werktafels in ons atelier (met aan beiden plaats voor 8 personen) wij kunnen u met 1,5 meter afstand van elkaar af plaatsen indien nodig. 

(heeft u eerst nog vragen? neem gerust contact met ons op)

 

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in ons atelier.
Graag tot ziens!

Uiteraard nemen wij alle veiligheidsregels van het RIVM en de Overheid serieus. Dit betekend dat wij de volgende maatregelen hebben getroffen in ons atelier;

 • Er staat ontsmettingsmiddel op meerdere punten in het atelier, wij willen jullie verzoeken hier met regelmaat gebruik van te maken.
 • Er zijn plastic handschoenen aanwezig, indien u het prettig vindt om deze te dragen dan mag u hier gebruik van maken.
 • Er zijn papieren handdoeken aanwezig om de handen mee af te drogen na het handen wassen.
 • Bij het toilet liggen schoonmaak doekjes om na het toiletbezoek het sanitair af te nemen. (of juist voor gebruik als u dat een veilig gevoel geeft)
 • Alle gereedschappen en sieraden die gepast/aangeraakt/gebruikt worden reinigen wij na bezoek aan atelier ruimte. Daarnaast reinigen wij ook met regelmaat het pin apparatuur, het atelier zelf en alle deurknoppen.
 • Maximaal workshop deelnemers tegelijk toegestaan in het atelier gedeelte.
 • Wij willen u vragen niet naar het atelier toe te komen wanneer u klachten heeft die passen bij het COVID-19 virus. Voelt u zich niet zo lekker? Meld u zich dan via de mail bij ons af.
 • Als wij zelf klachten hebben die passen bij het COVID-19 virus zijn we helaas genoodzaakt de workshop te annuleren, wij vragen dan om jullie begrip.
 • Wij houden gepaste afstand van jullie.

Willen jullie graag bij ons een workshop komen volgen?
Super gezellig! Het volgende is belangrijk om te weten;

 • U kunt alleen naar de workshop toekomen, met z’n twee, drie of aanmelden met vier personen. In totaal laten wij maximaal 8 personen toe per workshop. Tot onze spijt is het helaas momenteel niet mogelijk om als grotere groep naar ons atelier te komen tenzij u het gehele atelier afhuurt voor maximaal 8 personen tegelijk.
 • U dient klacht vrij te zijn, als er COVID-19 klachten zijn op moment (of vlak voor) de workshop afspraak willen wij jullie vragen NIET naar het atelier te komen en thuis te blijven. Uiteraard kan er dan kosteloos verzet worden naar een ander moment. 

Zoals aangegeven houden wij ons aan de adviezen en richtlijnen.
Wanneer er weer een versoepeling plaats vindt dan zullen wij dit moment gelijk aanpakken om onze workshops beschikbaar te maken voor meerdere deelnemers en/of grotere groepen. 

We hopen er met jou/jullie een hele gezellige workshop van te maken met een geweldig  eindresultaat. 

Heel graag tot ziens in ons atelier!

Liefs, Mayken en Pernille

Arto Edelsmeden