NIEUWS

Update na aanleiding van laatste persconferentie

Yes, we mogen weer een beetje meer!

Na een hele poos gesloten te zijn geweest kunnen we er weer tegenaan, wij staan te trappelen om jou/jullie te ontvangen in ons atelier!
Er is gelukkig weer wat versoepeld in de regels waardoor het momenteel mogelijk is om met max. 6 personen (afhankelijk van de groep samenstelling) een super gezellige workshop bij ons te komen volgen!

Het workshop programma is wel ietsje aangepast.
Doordat de groepen minder groot zijn kan het zijn dat de workshop 3 uur duurt ipv 3,5 uur. Daarnaast kan je momenteel onze Stellendag ‘trouw/relatie ringen maken’ alleen boeken voor een ochtend óf een middag i.p.v. een gehele dag.
Wil je graag even overleggen met ons wat de juiste keuze is? Neem dan contact op via mail; info@arto-edelsmeden.nl

Kleinschalige workshops

Vanaf Woensdag 3 Maart j.l. zijn wij weer begonnen met het geven van workshops Edelsmeden. Maar vanwege de 1,5 meter regeling en alle andere maatregelen die momenteel gelden zijn wij genoodzaakt de workshops wel enigszins aan te passen.

Workshop ‘Zelf je ring/hanger maken’
Momenteel kunnen wij maximaal 6 personen tegelijk ontvangen in ons atelier, helaas is het nog niet mogelijk om een workshop met meer dan zes personen bij te wonen. Wij maken er heel graag een gezellige ochtend of middag van met jou/jullie!

Stellendag ‘Trouw/relatieringen maken’
Onze stellendagen zijn momenteel te boeken voor een dagdeel i.p.v. hele dag.
Als jullie er voor kiezen te reserveren voor een ochtend dan starten wij om 09.00uur en eindigt de workshop omstreeks 12.30uur.
Aansluitend kan er een lekkere lunch to go worden opgehaald bij een van de horeca gelegenheden bij ons in de buurt (hierover informeren we jullie graag per mail!)

Willen jullie liever de middag komen?
Dan start de middag om 12 uur met een lunch To Go die jullie kunnen nuttigen in de omgeving, lekker wandelend of genietend aan de gracht of in het park.
Om 13.00uur start het programma bij ons, we gaan dan tot omstreeks 16.30uur met jullie een set fantastische trouwringen maken!

Wij sturen jullie aan het einde van de dag nog een selectie van foto’s toe die we van jullie hebben gemaakt tijdens de edelsmeden, zo heb je naast de trouw/relatieringen nóg een mooie blijvende herinnering aan deze speciale dag.

Private Shopping

Wil je graag even lekker rondneuzen, inspiratie opdoen, een mooie edelsteen komen uitzoeken, sieraden passen of met ons rond de tafel voor het ontwerpen van custom sieraden of trouwringen? Boek een afspraak voor Private Shopping!

We plannen in tijdsblokken van 30minuten, wil je graag sieraden passen en wat opties met ons bespreken voor bijvoorbeeld een custom sieraad?
Plan dan 2 tijdsblokken achter elkaar in om er zeker van te zijn dat er voldoende tijd is.
Je bent welkom om alleen te komen of breng je/een vriend of vriendin mee

Vanwege de versoepelingen voor detailhandel is het ook mogelijk zonder afspraak onze winkel te bezoeken.

Uiteraard nemen wij alle veiligheidsregels van het RIVM en de Overheid serieus. Dit betekend dat wij de volgende maatregelen hebben getroffen in ons atelier;

 • Er staat ontsmettingsmiddel op meerdere punten in het atelier, indien je het prettig vindt kan je hier gebruik van maken.
 • Er zijn plastic handschoenen aanwezig, indien u het prettig vindt om deze te dragen dan mag u hier gebruik van maken.
 • Er zijn papieren handdoeken aanwezig om de handen mee af te drogen na het handen wassen.
 • Bij het toilet liggen schoonmaak doekjes om na het toiletbezoek het sanitair af te nemen. (of juist voor gebruik als u dat een veilig gevoel geeft)
 • Alle gereedschappen en sieraden die gepast/aangeraakt/gebruikt worden reinigen wij na bezoek aan atelier ruimte. Daarnaast reinigen wij ook met regelmaat het pin apparatuur, het atelier zelf en alle deurknoppen.
 • Maximaal 6 workshop deelnemers tegelijk toegestaan in het atelier gedeelte.
 • Wij willen u vragen niet naar het atelier toe te komen wanneer u klachten heeft die passen bij het COVID-19 virus. Voelt u zich niet zo lekker? Meld u zich dan via de mail bij ons af.
 • Als wij zelf klachten hebben die passen bij het COVID-19 virus zijn we helaas genoodzaakt de workshop te annuleren, wij vragen dan om jullie begrip.
 • Wij houden gepaste afstand van jullie maar gezien ons beroep kunnen wij niet ten alle tijden deze afstand bewaren (bijv. bij het opmeten van de ringmaat en het begeleiden met solderen, als u dit niet prettig vindt geef het ons dan aan)

Willen jullie graag bij ons een workshop komen volgen?
Super gezellig! Het volgende is belangrijk om te weten;

 • U kunt alleen naar de workshop toekomen of reserveren voor max. zes personen. In totaal laten wij maximaal 6 personen toe per workshop. Tot onze spijt is het helaas momenteel niet mogelijk om als grotere groep naar ons atelier te komen. Wilt u wel alvast reserveren voor een grotere groep later dit jaar? Dat kan! Stuur ons even een email en we kijken heel graag mee naar de mogelijkheden; info@arto-edelsmeden.nl
 • U dient klacht vrij te zijn, als er COVID-19 klachten zijn op moment (of vlak voor) de workshop afspraak willen wij jullie vragen NIET naar het atelier te komen en thuis te blijven. Uiteraard kan er dan kosteloos verzet worden naar een ander moment. 

Zoals aangegeven houden wij ons aan de adviezen en richtlijnen.
Wanneer er weer een versoepeling plaats vindt dan zullen wij dit moment gelijk aanpakken om onze workshops beschikbaar te maken voor meerdere deelnemers en/of grotere groepen. 

We hopen er met jou/jullie een hele gezellige workshop van te maken met een geweldig  eindresultaat. 

Heel graag tot ziens in ons atelier!

Liefs, Mayken en Pernille

Arto Edelsmeden