Helaas zijn wij momenteel (grotendeels) gesloten!

Update na aanleiding van persconferentie op Maandag 14 December:

Momenteel mogen wij geen workshops meer geven en onze winkel is gesloten tot 19 Januari 2021. Wilt u een reparatie laten uitvoeren aan een sieraad dan kunt u op afspraak wel bij ons terecht. ook is het mogelijk om de webshop bestellingen bij ons af te halen.

Een gezellig druk gevuld atelier, volle tafels, contact op korte afstand van elkaar, helaas is dit momenteel allemaal eventjes anders. We missen jullie ontzettend en hopen dat dit gauw achter de rug is!

Maar voor nu is het helaas niet mogelijk om bij ons een workshop te volgen. Wij zijn tot nader orde gesloten.

Wanneer hier verandering in komt lees je het terug op onze website.

Kleinschalige workshops

Vanwege de 1,5 meter regeling kunnen wij momenteel maximaal 4 personen ontvangen voor een workshop.

Vanaf 1 Juli organiseren wij ongeveer 4 volle dagen per week workshops. Gezien de aankondiging van een gedeeltelijke lockdown zijn wij genoodzaakt de agenda wat flexibeler te bekijken. Dat betekend dat het ook kan voorkomen dat er minder workshop momenten beschikbaar zijn.

Onze agenda laat normaliter per dagdeel zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn, gezien de tijdelijk aangepaste regels van de Overheid is dat momenteel niet allemaal meer correct weergegeven. Reserveren is dus onder voorbehoud van een akkoord van onze kant. Na het inboeken van een reservering ontvangt u binnen 48 uur van ons een bericht over uw gemaakte reservering.

Wij hebben momenteel plaats voor 4 personen per dagdeel.
Dat betekend dat u zich alleen kunt aanmelden, maar ook is het mogelijk een workshop te volgen met twee of meer personen, het is voor ons wel prettig dat u aangeeft of uw gezelschap bestaat uit 1 huishouden of meerdere huishoudens. U kunt dit aangeven in de opmerkingen kolom van het reserveringsformulier.

Wij hebben twee werktafels in ons atelier (met aan beiden plaats voor 2 personen) wij kunnen u met 1,5 meter afstand van elkaar af plaatsen indien nodig. 

(heeft u eerst nog vragen? neem gerust contact met ons op)

 

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in ons atelier.
Graag tot ziens!

Uiteraard nemen wij alle veiligheidsregels van het RIVM en de Overheid serieus. Dit betekend dat wij de volgende maatregelen hebben getroffen in ons atelier;

 • Er staat ontsmettingsmiddel op meerdere punten in het atelier, wij willen jullie verzoeken hier met regelmaat gebruik van te maken.
 • Er zijn plastic handschoenen aanwezig, indien u het prettig vindt om deze te dragen dan mag u hier gebruik van maken.
 • Er zijn papieren handdoeken aanwezig om de handen mee af te drogen na het handen wassen.
 • Bij het toilet liggen schoonmaak doekjes om na het toiletbezoek het sanitair af te nemen. (of juist voor gebruik als u dat een veilig gevoel geeft)
 • Alle gereedschappen en sieraden die gepast/aangeraakt/gebruikt worden reinigen wij na bezoek aan atelier ruimte. Daarnaast reinigen wij ook met regelmaat het pin apparatuur, het atelier zelf en alle deurknoppen.
 • Maximaal 4 workshop deelnemers tegelijk toegestaan in het atelier gedeelte.
 • Wij willen u vragen niet naar het atelier toe te komen wanneer u klachten heeft die passen bij het COVID-19 virus. Voelt u zich niet zo lekker? Meld u zich dan via de mail bij ons af.
 • Als wij zelf klachten hebben die passen bij het COVID-19 virus zijn we helaas genoodzaakt de workshop te annuleren, wij vragen dan om jullie begrip.
 • Wij houden gepaste afstand van jullie maar gezien ons beroep kunnen wij niet ten alle tijden deze afstand bewaren (bijv. bij het opmeten van de ringmaat en het begeleiden met solderen, als u dit niet prettig vindt geef het ons dan aan)

Willen jullie graag bij ons een workshop komen volgen?
Super gezellig! Het volgende is belangrijk om te weten;

 • U kunt alleen naar de workshop toekomen, met z’n twee, drie of aanmelden met vier personen. In totaal laten wij maximaal 4 personen toe per workshop. Tot onze spijt is het helaas momenteel niet mogelijk om als grotere groep naar ons atelier te komen, is de groep groter dan 4 en komt u (of een deel van de groep) uit 1 huishouden? mail ons dan even voor de mogelijkheden; info@arto-edelsmeden.nl
 • U dient klacht vrij te zijn, als er COVID-19 klachten zijn op moment (of vlak voor) de workshop afspraak willen wij jullie vragen NIET naar het atelier te komen en thuis te blijven. Uiteraard kan er dan kosteloos verzet worden naar een ander moment. 

Zoals aangegeven houden wij ons aan de adviezen en richtlijnen.
Wanneer er weer een versoepeling plaats vindt dan zullen wij dit moment gelijk aanpakken om onze workshops beschikbaar te maken voor meerdere deelnemers en/of grotere groepen. 

We hopen er met jou/jullie een hele gezellige workshop van te maken met een geweldig  eindresultaat. 

Heel graag tot ziens in ons atelier!

Liefs, Mayken en Pernille

Arto Edelsmeden