Over Arto Edelsmeden

Wij zijn Mayken en Pernille, eigenaren van Arto Edelsmeden: dé plek om jouw eigen zilveren ring of hanger te smeden. Dit doe je onder begeleiding van een ervaren edelsmid en zijn team. In een gezellige setting maak je bij ons kennis met het eeuwenoude beroep van de edelsmid.

Een stukje geschiedenis

Arto Edelsmeden werd in 2007 opgericht door Arie en Tonny, te midden van het karakteristieke boerenlandschap van Emst. Van wat toen nog een oude varkensschuur was maakten ze een prachtig werkatelier. Wat klein begon, groeide uit tot een bloeiend bedrijf met achttien compleet uitgeruste werkplekken.

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Doordat we iedereen één-op één begeleiden zorgen we ervoor dat onze deelnemers echt alles zelf kunnen doen. Ook de handelingen als solderen en het polijsten! Dat maakt onze workshops zo speciaal. Elk van onze deelnemers gaat naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad; een bijzonder aandenken aan een leuke dag!

De volgende stap: Een nieuwe plek

Per 1 oktober 2019 zetten wij de volgende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Dan laten wij Emst achter ons en openen wij de deuren van onze nieuwe workshoplocatie in hartje Zwolle. Een droom die uitkomt! Naast de veertien werkplekken en de ontvangstruimte, is hier ook plek voor een kleine winkel. Ons webshopassortiment, en de ringen die in de workshops te maken zijn, kun je hier rustig bekijken en passen. 

Per 01-10-2019 is ons nieuwe adres:

Arto Edelsmeden – Meerminneplein 3, 8011 SW  Zwolle

Een compleet dagje uit

Vanaf de nieuwe locatie loop je zo de binnenstad van Zwolle in. Zo kun je jouw bezoek aan ons vanaf oktober makkelijk combineren met een middagje winkelen, een bezoekje aan Museum de Fundatie, een lekkere lunch of een diner bij een van de vele horecagelegenheden in de buurt. En als echte Zwollenaren, geven wij je natuurlijk graag tips voor een leuk vervolg van jouw dag.

Arto-Mayken
Arto-Pernille

Mayken en Pernille

Zien we jou binnenkort op één van onze workshops?