Wij werken uitsluitend met 925 Sterling zilver en 14k goud. 

In sommige sieraden zijn edelstenen verwerkt, bij de omschrijving kunt u vinden welke soort dit betreft. 

Alle sieraden worden met de hand gemaakt, hierdoor kan het zijn dat niet alle sieraden precies hetzelfde zijn en kunnen ze kleine onregelmatigheden bevatten, Part of the charm, ze zijn uniek! 

Alle sieraden in onze webshop zijn met de hand gemaakt, hierdoor zijn niet alle oorbellen/ringen en hangers precies hetzelfde en kunnen ze kleine onregelmatigheden bevatten. Dit zijn geen ‘productiefouten’ maar het bewijs dat ze met de hand met veel liefde zijn gemaakt. 

Desondanks kan het toch voorkomen dat er een sieraad of accessoire geleverd word met een productiefout, wij vragen u daarom de bestelling zorgvuldig en snel te controleren na ontvangst, mocht u een fout hebben ontdekt in het artikel dan ontvangen wij graag spoedig van u bericht. u kunt ons een email sturen naar info@arto-edelsmeden.nl vermeld daarin uw naam en bestelnummer, wij ontvangen graag een foto waarop het defect goed te zien is. 

Arto Edelsmeden geeft 3 maanden garantie op alle webshop items, we zullen proberen uw artikel te vervangen of repareren indien mogelijk, wanneer dit niet mogelijk is zullen wij u maximaal de aanschafwaarde van het artikel vergoeden. De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als u of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is, wij zullen dit beoordelen wanneer wij het artikel van u terug hebben ontvangen.

Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig zodat er geen schade tijdens verzending kan optreden aan uw items. 

U kunt er zelf voor kiezen of u uw webshop bestelling per brievenbuspost of als pakket aangeleverd wilt krijgen. 

Ondanks dat wij altijd een feestje van het uitpakken proberen te maken is uw bestelling niet standaard als cadeau verpakt. 

Om het aantal retouren te beperken vragen wij u goed uw ringmaat te bepalen.

Gebruik dit bestand om op de juiste manier uw ringmaat op te meten. 

Wanneer je een item uit de graveer collectie kiest en hier een vingerafdruk in wilt hebben kan je deze vingerafdruk zelf thuis afnemen. De afdruk dien je digitaal bij ons aan te leveren via de mail. Vermeld daarbij je Naam en je bestelnummer. Zorg er voor dat het een duidelijke afdruk is waar je vervolgens een close up foto van maakt (zonder schaduw op de foto)  Hieronder in een aantal stappen uitgelegd hoe je een duidelijke vingerafdruk neemt.

  • Stap 1- Teken met potlood een vlak op wit papier en vul deze helemaal in.
  • Stap 2- Plaats je schone vetvrije vinger op dit potlood vlak en beweeg deze heen en weer
  • Stap 3- Je vinger heeft nu de kleur overgenomen van potloodvlak, plaats een plakbandje op je vinger en druk deze niet aan. 
  • Stap 4- Plaats dit plakbandje zorgvuldig op een wit papier zonder het plakband aan te drukken. Je vingerafdruk word nu zichtbaar. Hiervan kan je een scherpe foto nemen. 

Al onze zilveren sieraden zijn van 925 Sterling Zilver gemaakt, een van de eigenschappen van zilver is dat het kan verkleuren, gelukkig is dit vaak tijdelijk. 

Zilver oxideert door de reactie met zuurstof in de lucht maar je parfum en haarlak hebben ook invloed.
Daarnaast kan de zuurgraad van je huid ook invloed hebben op dit verkleuring proces waardoor je ring zwart kan uitslaan.
Zorg er ten alle tijden voor dat je jouw zilveren sieraad niet draagt wanneer je met chloor of ander agressief schoonmaak middel werkt, dit kan een donkere waas en vlekken veroorzaken en achterlaten die je er niet makkelijk afkrijgt. 

Sommige sieraden verkleuren sneller dan de ander, ieder stuk zilver is hier uniek in.

Op de pagina ‘Onderhoud’ vind u onze tips om uw sieraden te onderhouden. 

Heeft u vragen? U kunt altijd contact per mail met ons opnemen; info@arto-edelsmeden.nl

Op dinsdag t/m zaterdag zijn wij ook per WhatsApp bereikbaar tussen 10.00 en 18.00uur en helpen wij u graag!

De gemiddelde reactie tijd per mail is 1-2 werkdagen.