Arto Edelsmeden is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Zwolle als ArtoWorkshops V.O.F. met nummer: 64598519.
BTW-nummer: NL855737712B01

Onze contact gegevens zijn:
E-mail: info@arto-edelsmeden.nl
Telefoon: 06 44 090 748

Ons atelier en winkel is gevestigd aan Meerminneplein 3, 8011 SW Zwolle. Het atelier is alleen te bezoeken op afspraak. 

Artikel 1. | Algemeen

1.1 De Algemene Voorwaarden van Arto Edelsmeden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Arto Edelsmeden. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst bij onze webshop. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met Arto Edelsmeden via info@arto-edelsmeden.nl en wij zullen uw vraag binnen 48uur beantwoorden. 

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling 

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Arto Edelsmeden begint met het vervaardigen van uw bestelling nadat de betaling is ontvangen. 2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt uw per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de factuur en de details van uw bestelling. 2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan u verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden

3.1 Bij Arto Edelsmeden kunt betalen via iDeal. 

3.2 Als Arto Edelsmeden per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als je dat artikel al hebt besteld.

3.3 Alle productprijzen op www.arto-edelsmeden.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

3.4 Uw betaling via iDeal word veilig uitgevoerd door mollie.com .

Artikel 4. | Levering

4.1 Arto Edelsmeden heeft twee leveringsmethoden:

  • Verstuurd via Postnl als brievenbus post.
  • Verstuurd via Postnl als verzekerd pakket. 

4.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven of niet thuis was toen Postnl het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Arto Edelsmeden deze extra kosten bij u in rekening.

4.3 Arto Edelsmeden verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. Arto Edelsmeden streeft er altijd naar dat uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet te maken omdat het materiaal niet geleverd kan worden of omdat de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten en zullen wij u informeren over de verdere gang van zaken. 

4.4 Tot en met het moment van levering draagt Arto Edelsmeden de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Wanneer u er voor kiest om het als verzekerd pakket te laten verzenden tekent u voor ontvangst, na ontvangst wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

Indien u kiest voor brievenbus post dan is Arto Edelsmeden verantwoordelijk voor u bestelling tot dat het is overgedragen aan Postnl, op het moment dat uw bestelling is overgedragen aan Postnl ligt de verantwoordelijk bij u en kunnen wij bij vermissing niet meer als aansprakelijk worden gesteld. 

4.5 Houd er rekening mee dat de genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Arto Edelsmeden zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 5. | Zichttermijn

5.1 Wij streven ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten zo snel mogelijk na ontvangst te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@arto-edelsmeden.nl. Dan sturen wij u de directies voor het terugzenden van het artikel.

Artikel 6. | Retourneren & Omruilen

6.1 We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.

6.2 Het retourformulier moet altijd in de doos worden meegestuurd, dit formulier kunt u per email opvragen: info@arto-edelsmeden.nl 

6.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:

  • Arto Workshops VOF
    Meerminneplein 3
    8011SW Zwolle 

6.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.  6.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.  6.6 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.  6.7 Arto Edelsmeden kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7. | Garantie

7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 5.1) geeft Arto Edelsmeden drie maanden garantie op uw (webshop) bestelling. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@arto-edelsmeden.nl Dan sturen we u een retourformulier toe.

7.2 Arto Edelsmeden zal u een passend alternatief voorstellen, maar Arto Edelsmeden besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.

  • Reparatie
  • Vervanging
  • Restitutie

7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

7.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren.

7.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 8. | Copyright

8.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Arto Edelsmeden zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 9. | Geschillen

9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

9.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@arto-edelsmeden.nl dan nemen wij contact met u op.

Onze algemene voorwaarden voor de webshop zijn van kracht geworden op 27-12-2018 en zijn up-to-date.