Workshop:
zilveren hanger maken

Tijdens onze ochtend- of middagworkshop edelsmeden maak je in 3,5 uur onder begeleiding van een ervaren edelsmid een prachtige zilveren hanger. Een uniek aandenken aan een bijzonder dagje uit!

Workshop_zilveren_hanger_maken-1

Diverse ontwerpmogelijkheden

Het maken van een hanger is een leuke uitdaging voor creatievelingen of voor deelnemers die al eens een ring bij ons gemaakt hebben en nu gaan voor een bijpassend sieraad.

Workshop_zilveren_hanger_maken-2

Technieken

Net als bij het maken van een ring, komen er bij het maken van een zilveren hanger ook diverse technieken aan bod. Zo leer je hoe je het zilver zaagt, vijlt, schuurt, soldeert, smeedt en polijst.

Workshop_zilveren_hanger_maken-3

Afwerkingen

De hanger verandert continu. Dat maakt iedere fase weer een nieuwe ontdekking. De afwerkingsfase is misschien wel de leukste. Hiermee geef je hem zijn eigen, unieke uitstraling. Je kunt kiezen uit vier verschillende afwerkingen: hoogglans, mat, hamerslag of een combinatie van afwerkingen.

workshop-zilveren-ring-maken-voorbeeld-hangers

Alvast wat inspiratie opdoen?

Bekijk onze fotogalerij voor een impressie van de hangers die andere deelnemers gemaakt hebben.

Aanmelden

Bekijk onze agenda voor de workshopdata. Je kunt je aanmelden als individu, duo of met een groep. Onze workshops gaan door wanneer er minimaal 2 personen zijn aangemeld.

Tijden en prijs

Ochtendworkshop: 09:00-12:30

Middagworkshop: 13:00-16:30

Prijs: €69,95 p.p.

Workshop: zilveren ring maken voor groepen

Workshops voor groepen

De workshop is ook geschikt als unieke activiteit tijdens een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of familiedag. Je bent niet alleen lekker bezig, maar gaat ook allemaal naar huis met een bijzonder aandenken!