Workshop: ring maken

Een eigen ring smeden, iedereen kan het! Onder begeleiding van een ervaren edelsmid maak je in een ochtend of middag een prachtige zilveren of gouden ring. Een uniek aandenken aan een bijzonder dagje uit!

Zilver: €79,95 p.p.

Één-op-één begeleiding

Één-op-één begeleiding

Ieder ontwerp is anders. Zo kun je alleen al kiezen uit vier verschillende afwerkingen: hoogglans, mat, hamerslag of zelfs een combinatie. Je kunt je voorstellen dat al deze ontwerpen verschillende handelingen vereisen. Daarom werken we niet klassikaal, maar hebben we voor iedere deelnemer een eigen werkplek en begeleiden we iedereen één-op-één. Zo bieden we alle deelnemers onze volle aandacht en hoef je nooit lang te wachten op hulp.

workshop-zilveren-ring-maken-3

Een ring om trots op te zijn

Je doet echt alles zelf! Van het rondmaken en zagen van de ring tot het solderen, afwerken en polijsten. Bij thuiskomst kun je met trots zeggen dat je de ring echt helemaal zelf gemaakt hebt.

workshop-zilveren-ring-maken-6

Ga jij voor zilver óf goud?

Het standaard materiaal waar wij mee werken is Zilver (workshop prijs €79,95) 
Maar het is ook zeker mogelijk om bij ons een gouden ring te komen maken!
Een geel-gouden aanschuifring in 2mm of 3mm breedte bieden wij aan voor een standaard prijs van €249,95 en €299,95 (t/m ringmaat 19, het materiaal is 1,2mm dik)  Wil jij graag een witgoud of rosé-gouden ring maken of gaat de voorkeur uit naar een breder model? Dan maken wij heel graag een vrijblijvende prijsopgave voor je!*
*Omdat goud op maat besteld dient te worden is het vanwege levertijd belangrijk tijdig je wensen te weten. 
workshop-zilveren-ring-maken-7

Extra’s

Ben jij opzoek naar nét dat beetje meer, die extra toevoeging die het sieraad voor jou uniek maakt?
Het toevoegen van een rondel aan je ring, een gravering, het zetten van vingerafdruk óf een diamant/Zirkonia zien wij als iets extra en zijn tegen meerprijs mogelijk. 
Sommige extra’s zoals het plaatsen van een gouden of zilveren rondel op je ring zijn mogelijk om  tijdens de workshop zelf uit te voeren, andere opties zoals het zetten van een diamantje of vingerafdruk helaas niet. 
Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op of vraag er naar aan het begin van de workshop! 

Rondel 7mm

14k massief geel/rosé goud €49,95
zilver €19,95

Rondel 5mm

14k massief geel/rosé goud €34,95
zilver €9,95

Staafjes

14k massief geel/rosé goud €39,95
zilver €14,95

Ingraveren

laser vingerafdruk €95,-
tekst binnenzijde  €1,- per cijfer/letter

Zirkonia’s gladomzetting

2mm €17,50

Zirkonia’s in zilveren zetkast

2mm €24,50
2,5mm €25,50
3mm €26,-
4mm €26,50

Zirkonia’s in gouden zetkast

2mm €45
2,5mm €50

Arto Edelsmeden- Zilveren ring overslag breed naar smal grofmat en softmat

Voorbeeldringen

Tijdens de workshops werken we met basismodellen. Dit zijn modellen die door iedereen te maken zijn. Aan elk van deze ringen kun je jouw eigen twist geven. Door hem bijvoorbeeld net iets anders te zagen of er een bijzondere afwerking aan toe te voegen.

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Neem dan vast een kijkje bij onze voorbeeldringen. Heb je zelf een leuk idee? Laat het ons weten aan het begin van de workshop. Wij denken graag met je mee!

workshop-zilveren-ring-maken-voorbeeld-hangers

Hangers

Je kunt er ook voor kiezen om een mooie hanger te maken. Bekijk onze fotogalerij voor een impressie van de hangers die andere deelnemers gemaakt hebben tijdens de workshop.

Aanmelden

Bekijk onze agenda voor de workshopdata. Je kunt je aanmelden als individu, duo of met een groep. Onze workshops gaan door wanneer er minimaal 4 personen zijn aangemeld.

Tijden en prijs

Ochtendworkshop: 09:00-12:30

Middagworkshop: 13:00-16:30

Prijs: Zilver €79,95 p.p.

Workshops voor stellen

We hebben speciale stellendagen en privéworkshops. Tijdens deze workshops werk je de hele dag samen aan jullie trouw-, relatie- of vriendschapsring en geniet je tussendoor van een heerlijk lunchbuffet.

Workshops voor groepen

De workshop is ook geschikt als unieke activiteit tijdens een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of familiedag. Je bent niet alleen lekker bezig, maar gaat ook allemaal naar huis met een bijzonder aandenken!

Geef de workshop cadeau

Je kunt de workshop ook cadeau geven! Je bestelt een cadeaubon gemakkelijk via onze webshop.