Wij zijn verhuisd!

Vanaf 1 oktober 2019 vindt u ons nieuwe atelier aan het Meerminneplein in hartje Zwolle.

Een grote en spannende stap voor ons. Na 14 jaar verlieten wij onze locatie in Emst waar wij, en onze voorgangers Arie en Tonny, met heel veel plezier al vele workshops edelsmeden gegeven hebben. 

Een droom die uitkomt

De verhuizing is een droom die uitkomt. Toen we het pand voor het eerst zagen waren we meteen verkocht. Met zijn karakteristieke en gezellige uitstraling, sluit het perfect aan bij ons en onze website. En de locatie is super: er is genoeg parkeergelegenheid, het is dichtbij de snelweg en het station. Vanaf nu kunnen mensen die geen eigen vervoer hebben ons ook bezoeken. 

Compleet dagje uit

Vanaf de nieuwe locatie loop je zo de binnenstad van Zwolle in. Je kunt jouw bezoek aan ons nu makkelijk combineren met een middagje winkelen, een bezoekje aan Museum de Fundatie, een lekkere lunch of een diner bij een van de vele horecagelegenheden in de buurt. En als echte Zwollenaren geven wij je graag tips voor een leuk vervolg van jouw dag.

Naast een webshop nu ook een winkel 

De nieuwe locatie heeft nog een ander voordeel. Naast de veertien werkplekken en de ontvangstruimte die we er gaan creëren, is er ook plek voor een kleine winkel. Ons webshopassortiment, en de ringen die in de workshops te maken zijn, kun je hier rustig bekijken en passen. 

Zien we jou in Zwolle?

We hopen natuurlijk dat je ons ook in Zwolle weer weet te vinden. Dan staat de koffie of thee voor je klaar aan Meerminneplein 3. Nog geen workshop op de planning? We zien je graag op onze nieuwe locatie!