Voorwaarden deelname workshop.


Omdat u gaat werken met gereedschap en metaal is het nodig om enige kracht in uw handen te bezitten.
Minimum leeftijd voor deelnemers is ongeveer 16 jaar.

U kunt zich individueel of met een groep  inschrijven voor de ochtend of middagworkshop zilver ring maken (maximaal 18 personen).

Er wordt van de deelnemers verwacht dat de aangegeven veiligheidsvoorschriften in het atelier in acht worden genomen. Aan een workshop deelnemen is geheel voor eigen risico. Uiteraard doen wij er alles aan om de workshop veilig te laten verlopen.

U werkt in een atelier met machines, vuur en gereedschappen. Het is verstandig om daar met kleding rekening mee te houden. Werkschorten zijn in het atelier aanwezig.
Het gebruiken van sommige medicijnen, evenals het gebruik van alcohol, kan het omgaan met machines onmogelijk maken en is daarom af te raden. (Dit ter beoordeling van de edelsmid )
 
De kosten van de workshop zijn, indien niet anders aangegeven, inclusief het zilver; ·Koffie/thee/fris met lekkers

Annuleren is mogelijk tot 2 weken voorafgaand aan de workshop, het betaalde bedrag wordt min € 25,-teruggestort. 
Annuleringen binnen 2 weken voor de workshopdata, of het verschijnen op de dag zelf zelf, zal in rekening gebracht met de helft van de workshopprijs.

Cadeaubonnen waarvan de einddatum is overschreden worden niet geaccepteerd en zijn dus niet te gebruiken voor één der workshops.

Inschrijven / reserveren is alleen mogelijk via aanmeldingsformulier.

Informatie per e-mail info@arto-edelsmeden.nl, of telefonisch op 06-44090748.

Arto-Edelsmeden behoud zich het recht om bij onvoldoende aanmelding de workshop niet te laten doorgaan. (uitgezonderd Trouw-Relatieringenworkshops)
U wordt hiervan via email een week voor de workshopdata op de hoogte gebracht.

Inschrijven betekend dat u akkoord gaat met de op deze site beschreven voorwaarden.

terug naar Home